8/02/13

PANAS..: Tarikh bubar Parlimen didedahkan???


Ya....tarikh pembubaran parlimen sudah pun terluah dari mulut DS Najib. Itulah yang dinyatakan seorang 'sahabat' penulis yang mendakwa beliau mendapat perkhabaran ini dari mulut DS Najib sendiri. Ini kira edisi Betul ke Bohong la ni..!!!!

Benar atau tidak, penulis sendiri pun tidak tahu tapi itulah yang telah diomongkan kepada penulis beberapa jam lalu dalam satu sesi teh tarik di sebuah daerah dalam satu negeri di bawah pemerintahan Pakatan Rakyat di Pantai Barat Semenanjung Malaysia.

Sahabat penulis ini pun bukanlah orang sembarangan, jika penulis sebut sahaja namanya pasti semua mengenali beliau kerana beliau juga berhasrat untuk bertanding pada PRU di salah satu Parlimen di negeri Cik Siti Wan Kembang.

Tapi, mulut orang tidak 100 peratus kita boleh percaya. Semua boleh bercakap, semua boleh mengata namun kesahihannya belum tentu terlaksana. Sekadar cakap-cakap sesiapa pun boleh bercakap.

Tambah pulak tuan punya badan yang menyuarakan berita ni pada penulis pun bukanlah orang yang boleh dipercayai..!! (dah nama ahli politik, geng ampu UBN plak tu..!!).

Tarikh keramat yang diuar-uarkan pada penulis ialah jatuh pada 22 Februari 2013. Rasanya tak perlu nak disorokkan atau nak cover lagi. Kalau dah jentera semua dah sedia, jalan je la..apa nak tunggu lagi buang masa je...